MarktPlaza

Lynda La Plante Bella mafia

136x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Lynda La Plante Bella mafia
gebonden boek
Palermo, Sicilië. Het hoofd van de Luciano-familie, don Roberto Luciano besluit als getuige op te treden in het grootste maffiaproces aller tijden. Een legertje lijfwachten kan niet voorkomen dat hij en al zijn mannelijke nakomelingen worden vermoord.
Vier vrouwen zijn de laatste vertegenwoordigers van de eens zo machtige Luciano-clan: de eerbiedwaardige 'mama' Graziella, de mooie Sophia, de zakelijke Teresa en kleindochter Rosa. Onder de zwarte rouwsluier die over de vrouwen is neergedaald en die hun de schijn van weerloosheid verleent, schuilt de onverzettelijke wil hun mannen te wreken.
Hun vijanden zijn talrijk en laten geen middel onbeproefd om het familie-imperium tot de grond toe af te breken. De vrouwen beloven elkaar plechtig niet te zullen rusten voordat de eer van de familie gewroken is en de zakelijke belangen van de Luciano´s zijn veilig gesteld.
Maar wie is hun mysterieuze handlanger, Johnny Moreno? Zijn band met de Luciano´s is in bloed gedrenkt. Is hij hun redding of hun noodlot?