Lyn Kurland Heb me lief

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 69x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Lyn Kurland Heb me lief
Gebonden boek
Gillian had verwacht dat Christopher haar zou slaan. Ze had verwacht dat hij haar zou negeren. Naar ze had nooit of te nimmer verwacht dat hij haar niet zou kunnen zien. Ongelofelijk, haar echtgenoot was blind.
Engeland, 1249. Als Lord Warewick zijn hand tegen zijn dochter opheft, duikt de jonge Gillian angstig in elkaar. Wanhopig denkt ze aan de enige die haar tegen haar vader in bescherming nam, haar overleden broer William. En wie neemt het nu voor haar op?
Alsof Gillians leven al niet moeilijk genoeg is, biedt de door iedereen gevreesde Lord Christopher Blackmour haar vader aan om met Gillian te trouwen. Voor Gillian stort de wereld in: hoe kan ze leven met de Draak van Blackmour?
In het kasteel van Blackmour treft ze een in zichzelf gekeerde echtgenoot aan, die niets met haar te maken wil hebben. De doodsbange Gillian begrijpt er niets van: waarom heeft de zwijgzame, knappe Christopher haar in vredesnaam ten huwelijk gevraagd, als hij haar niet eens een bilk waardig gunt?
Cristopher is woedend op zichzelf dat hij William op diens sterfbed heeft beloofd voor zijn zus te zorgen. Ooit had hij zich voorgenomen nooit meer van een vrouw te houden, maar de kwetsbare Gillian maakt meer los in Cristopher dan hij durft toe te geven.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.