MarktPlaza

Luidsprekers 5,25 inch 2 stuks (8 Ohm of 100 Volt)

184x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een set van 2 leuke compacte luidsprekers, opgebouwd met 5,25 inch 30-60 watt woofers en tweeters. Daardoor een fijne duidelijke en open klank. Te gebruiken als 100 Volt luidsprekers maar ook gewoon als set 8 Ohm luidsprekers. In 100 Volt uitvoering zijn er meerdere luidsprekers aan te sluiten aan een 100 Volt versterker en over grotere afstand. Achterop is een schakelaar om het gewenste vermogen te kiezen of om in 8 Ohm te werken. Uitgevoerd met montage beugel waarmee de luidsprekers op ideale wijze kunnen worden opgehangen, zowel verticaal als ook horizontaal. Nadat de luidsprekers gemonteerd zijn kunnen deze ook nog gedraaid worden in de juiste richting. Perfecte luidsprekers voor een bedrijfshal, een kantine, een restaurant, een terras, een kleine mancave of thuiskroeg. Door de speciale constructie zijn deze luidsprekers ook in de buitenlucht te plaatsen. Tevens kunnen de luidsprekers op normale, niet 100 Volt, versterkers worden aangesloten. Gebruikte kasten met wel wat sporen van gebruik maar verder in prima conditie

Een goed klinkend en leuk setje, bijvoorbeeld voor in de lounge, restaurant, eetcafe, thuiskroeg of mancave. Helemaal perfect indien ondersteund door 1 of 2 subs.

Bieden vanaf € 75,- per set van 2 stuks.

Verzendkosten zijn voor de koper. Je mag bellen, mailen of via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, mixers, microfoons, verlichting, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.