MarktPlaza

Luidsprekers subs 15 inch (2 stuks)

172x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een set interessante compacte subs van het merk MAX. Een goed klinkende set 15 inch sub luidsprekers in een compacte behuizing. Nieuw, dus geen sporen van gebruik. Goede nieuwe en optimale conditie. Per sub kan een vermogen van 300 - 600 Watt besteed worden, tot een korte piekbelasting van 1200 Watt. Bovendien is iedere sub voorzien van een flens t.b.v. een statiefpaal. Aan de achterzijde een dubbele jack aansluiting en draadklemmen om de sub eenvoudig aan te sluiten. Van binnen een intern filter om hoge en midden tonen te filteren.
Een fijne set luidsprekers die het overal goed doet. Ideaal als uitbreiding om een set satelliet luidsprekers te ondersteunen en meer kracht te geven. Een leuke set speakers voor een thuiskroeg of stoere mancave. Prima voor een DJ of artiest.

Bieden vanaf € 300,- euro per 2 stuks.

Je mag bellen, mailen en via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, verlichting, mixers, microfoons, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.