MarktPlaza

Luidsprekers 12 inch (2 stuks)

70x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Een set goed klinkende vintage luidsprekers, bestaande uit 2 luidsprekers van Hughes & Kettner, de HK Colour Line 12 inch.
Een helder klinkende luidspreker met een 12 inch 150 watt woofer en een 1,35 inch hoorntweeter. Gebruikt, dus hier en daar wat kleine sporen, maar technisch in een goede conditie en natuurlijk fraai van klank zoals verwacht mag worden van dit merk. Een fijne luidspreker die het overal goed doet. Ideale speakerset voor een leuke thuiskroeg of stoere mancave. Prima voor een DJ of artiest. Kan zowel op statief maar ook staande als podium speaker.

Bieden vanaf € 150,- euro per 2 stuks.

Je mag bellen, mailen en via sms contact opnemen. Ook voor eventueel opkopen en inruil van apparatuur, etc. Leverbaar met subs, statieven, snoeren, versterkers, verlichting, mixers, microfoons, etc. Kom gerust eens kijken want niet al mijn artikelen staan al op marktplaats. Ps. Kijk dan ook eens naar al mijn andere advertenties en zie een compleet overzicht van wat ik te koop aanbied. Je ziet vast nog veel meer leuke en ook interessante artikelen.