MarktPlaza

Ludic Atla Luidsprekerbekabeling set prijs 5 meter NIEUW

151x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Atla Loudspeakercable (2pcs) 5 meter SetprijsLUDIC audio presenteert de Atla luidsprekerkabel:
2x 2,5 mm2 gedraaide strengen van 99,998% puur koper
We weten dat je waarschijnlijk niet onder de indruk bent van de naam van onze luidsprekerkabel en we weten ook dat er veel kabels zijn, maar je hebt waarschijnlijk gemerkt dat de meeste goede kabels erg, erg duur zijn.
Wanneer je het woord “betaalbaar” gaat gebruiken, worden de keuzes erg dun, vooral als je ook de woorden “echt goed” gebruikt.
De Ludic Atla is niets minder dan een echt goed ontwerp van wat een goede betaalbare luidsprekerkabel zou moeten zijn.
Dus waarom is Atla speciaal?
Atla is speciaal omdat het is ontwikkeld voor één doel: de klant waar voor zijn geld bieden en geweldige prestaties leveren, punt uit.
De 2x 2,5 mm2 gedraaide strengen van 99,998% puur koperen kabel en connectoren zorgen voor een zeer lage weerstand, zodat u uw versterkervermogen niet verspilt.
Atlas heeft een polyethyleen isolatie die vervolgens is gewikkeld in een mooie mooie katoenen hoes en bovendien is het nog steeds erg flexibel, we weten dat het een geweldige optie zal zijn die er is.
Dus hier is onze ultra-high-end luidsprekerkabel Atla, zonder de ultra-high-end prijs.
Deze luidsprekerkabel is erg open, heeft een natuurlijk ongekleurd geluid, snel en gedetailleerd zonder agressief te zijn. De micro-detail en 3D-soundstage is indrukwekkend – en een zeer lage ruisvloer.
Nu stop met de onzin, laten we stoppen met deze high-end onzin.
Wij van Ludic zorgen voor leuke, betaalbare audioproducten.
“betaalbaar”, betekent “het prijskaartje mag niet belachelijk hoog zijn, dus kortom, we ontwerpen producten die efficiënt zijn om te maken en presteren zoals de dure merken.
en is de Ludic Atla ook geschikt voor grote luidsprekers? Jazeker! We denken dat u de Atla een verstandige keuze zult vinden in een systeem dat een zeer goede luidsprekerkabel nodig heeft en waarom dan te veel betalen?