MarktPlaza

lowara pomp

31x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Welkom bij Recreatorshop - dé one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen! We hebben een interessante aanbieding voor u: een gebruikte Lowara pomp. Deze pomp is een betrouwbare keuze voor uw watervoorzieningssysteem en biedt u efficiëntie en duurzaamheid.


✨ Eigenschappen en voordelen:

  • Conditie: Gebruikt - hoewel deze pomp eerder is gebruikt, hebben we deze grondig geïnspecteerd om ervoor te zorgen dat deze nog steeds optimaal functioneert en aan onze hoge kwaliteitsstandaarden voldoet.
  • Type: Raadpleeg het typeplaatje voor specifieke informatie over de pomp, zoals vermogen, capaciteit en andere technische specificaties.
  • Afhaal- en bezorgopties: Bij Recreatorshop bieden we flexibele afhaal- en bezorgopties aan. U kunt ervoor kiezen om de pomp bij ons op locatie af te halen of wij kunnen deze bij u bezorgen. Indien gewenst, kunnen we ook de installatie van de pomp voor u verzorgen, zodat u verzekerd bent van een professionele werking.

🛒 Aarzel niet langer en profiteer vandaag nog van deze geweldige aanbieding voor de gebruikte Lowara pomp. Met deze pomp kunt u uw watervoorzieningssysteem optimaliseren en genieten van efficiëntie en betrouwbaarheid.


Bij Recreatorshop zijn we toegewijd aan duurzaamheid en het bevorderen van de circulaire economie. Door te kiezen voor circulaire bouwmaterialen draagt u bij aan het verminderen van de vraag naar nieuwe producten en helpt u waardevolle hulpbronnen te behouden.


🌱 Neem vandaag nog contact met ons op om uw aankoop te regelen of voor meer informatie over afhaal-, bezorg- en installatieopties. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen. Kies voor duurzaamheid met de Lowara pomp van Recreatorshop


 


Recreator


 


0651537648