MarktPlaza

Electro motor

21x bekeken
27 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Stap binnen bij Recreator, jouw one-stop-shop voor circulaire bouwmaterialen, en ontdek de kracht van de Hoyer elektromotor! Met een vermogen van 1,5 kW en een toerental van 1455 rpm biedt deze motor de betrouwbare energie die je nodig hebt voor jouw projecten.


De Hoyer elektromotor staat synoniem voor kwaliteit en prestaties. Of je nu een industrieel apparaat aandrijft, een machine bouwt of een pompsysteem bedient, deze motor levert consistent vermogen en zorgt voor een soepele werking, keer op keer. Met zijn duurzame ontwerp en efficiƫnte werking draagt hij ook nog eens bij aan een duurzamere wereld.


Bij Recreator begrijpen we dat gemak en flexibiliteit belangrijk zijn. Daarom bieden we verschillende afhaalopties aan om jouw Hoyer elektromotor te verkrijgen. Of je nu kiest voor verzending per post voor het gemak van thuisbezorging, of voor afhalen op locatie voor een persoonlijk tintje, wij staan voor je klaar. En als je wilt, kunnen we zelfs de installatie voor je regelen, zodat je direct aan de slag kunt met jouw project.


Kies voor betrouwbaarheid, kies voor kwaliteit, kies voor de Hoyer elektromotor bij Recreator. Bij Recreator maken we het realiteit! 

 

Recreator

0651537648