MarktPlaza

Lotus Elise - Sport 220

545x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modelreeks: jan 2016 - 2020
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 4,6 s
Topsnelheid: 233 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,5 l/100km (1 op 13,3)
Brandstofverbruik in de stad: 10,3 l/100km (1 op 9,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Afleverkosten: € 1.590
Motorrijtuigenbelasting: € 74 - 82 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Alcantara bekleding
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Rode Remklauwen
De iconische Lotus Elise is een van de puurste, meest aantrekkelijke sportwagens ooit gebouwd. Nu nóg beter en geavanceerder. De Elise Sport 220 bouwt voor op de eigenschappen waarmee de Lotus Elise beroemd is geworden: wendbaarheid, kracht, balans en communicatie wat samen resulteert in puur rijplezier.
Met een vermogen van 220 pk en een koppel van 250 Nm is de 1.8L supercharged viercilinder afgesteld om verbluffende prestaties en toonaangevende efficiëntie te leveren. Van 0 naar 100 km/u wordt bereikt in 4,6 seconden en de topsnelheid is maar liefst 233 km/u. Daarnaast profiteert de Elise Sport 220 van het geavanceerde Lotus Dynamic Performance Management systeem met door de gebruiker te selecteren rijmodi (Drive, Sport en Off). Om de auto nog completer te maken is de uitlaat door de akoestische ingenieurs uit Hethel voorzien van een fenomenaal motorsportgeluid.
De Lotus Elise is geëvolueerd naar een strakke, atletische vorm met fijne verhoudingen. Lichtere carrosseriepanelen besparen 9 kilo en geven de auto een frisse, eigentijdse uitstraling. De nieuwe, opengewerkte versnellingspook is een kunstwerk op zich. Deze Lotus Elise Sport 220 is uitgerust in de stijlvolle Evora Silver metallic lak, gecombineerd met het Black Pack én een Solid Red interieurpakket. De auto heeft hierdoor een zeer sportieve uitstraling.
Tot slot is deze Lotus Elise Sport 220 voorzien van o.a. de volgende opties:
- Alcantara Trim Pack
- Alcantara stuurwiel
- Full carpet
- Forged wheels
- Red calipers
- Airconditioning
- Stereo met 2 speakers
- Geluidsisolatie
- Cruise control
Speciale zomeraanbieding:
Normaal kost een Lotus Elise Sport 220 met deze specificaties €81.175, nu kost deze auto slechts €68.800 all-in. Geïnteresseerd of vragen?
Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.