MarktPlaza

Lotus Elise - 111 S

349x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: apr 1999 - jul 2000
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 992 kg
Afmetingen (LxBxH): 373 x 170 x 115 cm
Wielbasis: 230 cm
Acceleratie (0-100): 5,4 s
Topsnelheid: 214 km/u
CO2 uitstoot: 174 g/km
Emissieklasse: Euro2
Afleverkosten: € 395
Motorrijtuigenbelasting: € 43 - 48 per kwartaal
In 1999 werd de Lotus Elise 111S geïntroduceerd, een snellere versie met de Rover K-serie motor met een VVC-systeem. Een verbetering ten opzichte van de standaard 16 kleppen Rover 1.8 L K-serie motor met 120 pk. Uitgerust met een handmatige versnellingsbak met kortere ratio en een eindaandrijving met een lagere ratio, werd ook de versnelling verbeterd. Andere kleine wijzigingen zijn onder meer meer vulling in de stoelen, koplampafdekkingen, achterspoiler, dwarsgeboorde remschijven, lichtmetalen raamwinders en zesspaaks wielen. Tot slot is deze Lotus Elise uitgerust met o.a. de volgende opties:
Alarmsysteem
Lederen bekleding
Soft- en hardtop
Audio-installatie
Koplamp covers
Brandblusser
Carbon look interieurdelen
Aluminium velgen
Aluminium raamslingers
Geïnteresseerd of vragen?
Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met Willem van der Kooi op +31(0)30-4100490 of via Willem@vanderkooisportscars.nl
Hoewel alle gegevens met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn samengesteld is Van der Kooi Sportscars niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze aangeboden informatie. Aan de in dit document verstrekte informatie kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt wanneer deze niet door een tekeningsbevoegde is ondertekend. Alle informatie is onder voorbehoud van druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten. Alle afbeeldingen zoals deze getoond worden zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden gebruikt door derden.