MarktPlaza

LMC Liberty Finish 7205 TI

9582x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: LMC
Model: Liberty Finish 7205 TI
Bouwjaar: 2007
Lengte: 7.4 meter
Motor: Mercedes
Uitvoering: Halfintegraal
Transmissie: Automaat
Kilometerstand: 80160
Opties:
Cruisecontrol: aanwezig
LMC LIBERTY TI 7205 SEMI-INTEGRAAL
2.2 CDI 150 PK AUTOMAAT, INCL. MOTOR AIRCO EN ABS/ASR
80.160 KM, JUNI 2007
Lengte : 7.40m
Breedte : 2.22m
Hoogte : 2.95m
Kentekengewicht: 3341 kg
Prachtige LMC Liberty Finish 7205 op basis van Mercedes Sprinter met de 2.2 CDI 150 PK motor met automatische transmissie, wat garant staat voor optimaal rijcomfort. Voorzien van stuur-bekrachtiging, startonderbreker, cruisecontrol, motorairco, ABS/ASR.
Het dashboard in luxe design met een Pioneer radio/CD, achteruitrijcamera, bestuurders- en bijrijdersairbag, elektrisch bedienbare ramen en spiegels, en centrale vergrendeling.
2 comfortabele, in hoogte verstelbaar en kantelbaar, draaibaar naar gezellige en ruime half dinette met lange zijbank. Het interieur bestaat uit Kirschbaum meubeldecor in combinatie met chique stof bekleding, wat met de vele sfeer-verlichting een bijzonder mooi effect geeft.
De comfort ingangsdeur is voorzien van een raam, schuifbare hordeur en geïntegreerde electrische bedienbare opstap.
De royale keuken heeft een luxe keukenblad met spoelbak en 3 pits kooktoestel, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor het kookgerei en boodschappen, een oven en Dometic dubbeldeurs koelkast met aparte vriezer en automatische omschakeling van 220V / 12V / gas.
Luxe comfortabele badkamer met wastafel en Thetford toilet met extra kastruimte en ruime aparte douchecabine.
Het slaap gedeelte heeft achter een royaal 2 persoons bed met binnenverings matras op lattenbodem, en ruime hangkast. Van de zitgroep is een extra bed te maken.
De royale garage is bereikbaar via een grote deur links en rechts, en biedt voldoende ruimte voor het veilig binnen stallen van uw bagage en fietsen.
De camper is verder voorzien van een Truma Combi6 verwarming/boiler met ringverwarming, een automatische satellietschotel Oyster 85 Skew met HD receiver en TFT vlakbeeld-scherm, grote Omnistore luifel, fietsendrager, groot zonnepaneel, en trekhaak.
LMC LIBERTY 7205, MERCEDES AUTOMAAT IN BIJZONDER NETTE STAAT!
Enkele highlights van deze LMC;· robuuste Mercedes 2.2 CDI Automaat· Luxe uitvoering· Ruime indeling· Grote garage· Staat op nieuwe banden
Binnenkort al genieten van deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055
HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER !