MarktPlaza

Hymer B 594 PL Automaat

10037x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Hymer
Model: B 594 PL Automaat
Bouwjaar: 2016
Lengte: 6.99 meter
Aantal slaapplaatsen: 4
Uitvoering: Integraal
Transmissie: Automaat
Vermogen: 130
Kilometerstand: 63770
Indeling:
Kastbed: aanwezig
Middenkeuken: aanwezig
L-zit: aanwezig
Opties:
Cruisecontrol: aanwezig
Stuurbekrachtiging: aanwezig
Deze prachtige, van 1e eigenaar afkomstige, Hymer B 568 Premium Line heeft als basis een ALKO Maxi 45 chassis, voorzien van verhoogde voorvering, wat garant staat voor optimaal rijcomfort en stabiele wegligging. Uitgevoerd met de robuuste Fiat 3.0 Mjet 177 PK motor met automatische transmissie. Voorzien van siera grijs metallic lak, startonderbreker, automatische airco, ABS/ESP incl. ASR, cruise control, mistlampen en Bearlock mechanische beveiliging.
Het dashboard in luxe design met een Zenec multimediasysteem, Zenec navigatie, Waeco achteruitrijcamera, bestuurders en bijrijdersairbag, electrisch bedienbare spiegels en ramen.
2 comfortabele in hoogte verstelbare Aguti pilotestoelen, draaibaar naar een gezellig comfort L-zit met luxe salontafel. Het interieur bestaat uit exclusief meubeldecor 'Palatino Apfel' met unieke stijl Premium Line in combinatie met de luxe lederbekleding waarbij met de vele LED verlichting een bijzondere sfeer ontstaat. De extra brede comfort ingangs-deur is voorzien van een raam, schuifbare hor, en electrische opstap.
Alle ramen voorzien van vouwverduistering van hoogwaardige plisséstof, en electrisch rolluik bij het voorraam.
Het slaapgedeelte achter heeft een royaal 2 persoonsbed met het Hymer slaapcomfort systeem met koudschuim matras op schotellattenbodem. Bovenin de cabine een royaal 2 persoons hefbed met extra dakluik erboven. De Truma dakairco zorgt voor koele nachten. Dit betreft een Hymer B serie en bevat een dubbele bodem met veel extra bergruimte bereikbaar door diverse luiken in de vloer. De camper is voorzien van het Truma Combi met ringverwarming. De royale hoekkeuken bevat een blad uit mineraalstof, spoelbak en 3 pits kooktoestel, diverse gelagerde laden met verrassend veel bergruimte voor kookgerei en boodschappen, en koelkast Smart Tower 142 L met vriesvak en automatische energiekeuze.
De comfortabele sanitaire ruimte heeft een gescheiden douche en toilet met wastafel en extra kastruimte. De 160 ltr schoon - en 140 ltr vuilwatertank bevinden zich in de (verwarmde) dubbele vloer. De fietsen en bagage plaatst u in de grote garage, bereikbaar dmv. een grote deur links en rechts. Het dak is voorzien van het hagelbestendig GFK materiaal.
Televisie kijken kunt u dmv. een automatische satellietschotel Oyster 85 Vision met HD receiver en LED TV.
U bent altijd voorzien van voldoende stroom doordat het zonnepaneel de huishoudaccu continu bijlaadt. Verder is deze camper voorzien van een grote luifel, fietsenrek, kluis, en stabilisatiesteunen achter.
COMPLETE EN LUXE UITVOERING incl. Fiat 177 PK Automaat!
Betreft B 594 Premium Line, in bijzonder nette staat.
Enkele belangrijke kenmerken van deze Hymermobil:Robuuste 3.0 motor met automaatALKO maxi 45 chassisB-klasse comfortpakket,Premium Line pakketVoorzien van de beste Polyrethaan isolatieAbsoluut wintersportveilig Volledig vlakke vloerRuim en gezellig interieur met luxe hoekkeukenGrote garage met dubbele garagedeurHymer dubbele bodem concept (verwarmd, veel bergruimte)Hymermobil Premium Line, Comfort zonder compromissen!
Binnenkort al genieten van deze camper? Bel voor een bezichtiging 0521 441055
HULST CAMPERS, UW HYMER PARTNER!