MarktPlaza

Linda Lael Miller Nu weet ik het zeker

106x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Linda Lael Miller Nu weet ik het zeker
Gebonden boek
De zak viel met een harde klap op de vloer. Ze voelde hoe het touw bovenaan werd losgeknoopt. Razendsnel probeerde ze haar naakte lichaam te bedekken. En toen ze eindelijk de moed vond omhoog te kijken, staarden twee verbaasde, inktblauwe mannenogen haar aan.......
Ontvoerd en gevangen gehouden in een harem - dat is geen prettig einde van een vakantie voor de drie├źntwintigjarige Charlotte Quade.
Op de terugreis van Europa naar Washington, valt zij in handen van een woeste piraat, die haar tijdens een pokerspel prompt verliest aan zeekapitein Patrick Trevarren. Het is in zijn kajuit dat de mooie Charlotte spiernaakt uit een zak wordt geschud.
Kapitein Patrick Trevarren heeft een afkeer van onafhankelijke vrouwen. En hij geniet er dan ook van deze rebelse, Amerikaanse jongedame genadeloos te plagen.
Onder de indruk als zij is van Patricks duizelingwekkende charmes, geeft Charlotte tenslotte toe aan de stem in haar hart.
Maar dan moet Patrick zijn zeereis vervolgen en hij brengt Charlotte zolang onder in de harem van zijn goede vriend, de sultan Khalif.
Zou Patrick ooit nog terugkomen om Charlotte met zijn schip de Enchantress op te halen?
Ondertussen leert Charlotte in de harem hoe zij haar kapitein kan betoveren en behagen.