MarktPlaza

Lenis Saris En dan schijnt de zon

128x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Lenis Saris - Omnibus - En dan schijnt de zon
Hardcover met omslag

EEN OASE VAN GROEN:
Yvonne Simonides, dochter van een ingenieur, ontmoet een iets oudere jongen, de zoon van een arbeider. Ten koste van veel financiele offers wordt Hans Vermeer ingenieur. Ingenieur Simonides gaat failliet en sterft. Hans Vermeer neemt Yvonne aan als secretaresse, hoewel ze geen ervring heeft. Zij redt het echter vrij snel. Wanneer ze ontdekt wat er achter de vele ongelukken op 'het werk' schuilt, probeert ze de catastrofe te verhinderen om het leven van Hans, op wie ze verliefd geworden is, te redden.

EEN UUR ... EEN DAG ... EEN LEVEN:
Om de onschuld van haar tweelingbroer Geert te kunnen bewijzen, hebben Vanessa en haar ouders de hulp van een bekend advocaat gevraagd.
Deze is daartoe echter niet bereid, omdat een tekening die Vanessa
eens van hem heeft gemaakt, hem bijzonder in zijn trots heeft getroffen. Dan komt Norbert Palmer in Vanessa's leven. De problemen lijken nog groter te worden, vooral omdat Vanessa maar een doel heeft: haar broer uit de gevangenis halen.

ANOUK, MIJN SCHADUW:
Als Anouk een baan krijgt bij een autofirma, waar haar oudere us Dea is ontslagen, is zij uitermate op haar hoede voor de knappe autocou- reur Ronals. Immers, volgens Dea zijn het juist zijn Don Juanstreken die tot haar ontslag hebben geleid. De waarheid is echter dat Ronald niets in Dea zag en voor meisjes weinig belangsteling heeft. Dat verandert wanneer hij Anouk ontmoet .....