MarktPlaza

Lagoon 50

127x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Met de gewenste layout en specificaties te bestellen.
DE LAGOON 50
Perfect gesitueerd tussen de L46 en de L52. Ontworpen door VPLP wat garant staat voor goede en snelle cruising zeileigenschappen.
De Lagoon 50 is een royale catamaran die op lange reizen veel ruimte en comfort biedt aan u en uw familie en vrienden. De ruime buitenleefruimte is naadloos verbonden met de salon binnen. De salon bestaat uit een zeer royale U-vormige bank vanwaar u altijd een mooi uitzicht heeft door de grote raampartijen rondom. Het middenraam aan de voorzijde kan in zijn geheel naar beneden geschoven worden waardoor het contact met de loungehoek voorop en het ventileren van de salon optimaal is.
Voor de zeiler die de gemakken van thuis wil ervaren aan boord zijn er mogelijkheden om het jacht met bijzonder fraaie opties uit te rusten zoals onder andere een heuse walk-in closet, een verzonken tv met lift, airconditioning, een hydraulisch plateau voor de bijboot en nog veel meer.
De Lagoon 50 is in uiteenlopende lay-outs te verkrijgen:
De zeer royale 3 cabine owners versie met heel veel leefruimte en comfort. De eigenaars hut beslaat de gehele stuurboord-romp met een queensize bed, een werkplek, een zitje, veel kastruimte met de mogelijkheid voor optioneel te bestellen walk-in closet of bijvoorbeeld een ingebouwde was/droog combinatie, een gescheiden toiletruimte, en een ruime badkamer; voorzien van dubbele wastafel en een royale inloop regendouche.
De ruime 4 cabine versie welke een zeer comfortabel verblijf biedt om met 8 personen langdurig aan boord te verblijven. Alle hutten beschikken over een queensize eilandbed, veel kastruimte en een eigen ruim sanitair.
Maar ook een 6 cabine versie voor wie met veel mensen wil verblijven of het jacht in een charterconcept wil onderbrengen. De 6 cabines beschikken allen over een ruim bed en eigen sanitair en kastruimte.
De Lagoon 50 wordt geleverd met een flybridge, het helmstation biedt u een goed overzicht bij het varen en prachtig uitzicht over de omgeving. Alle zeil gerelateerde zaken komen hier samen en dat maakt dat het jacht gemakkelijk met 2 personen te varen is. Het helmstaion is optioneel uiterusten met een canvas bimini of een hardtop. De optionele kussenset creeërt een geweldige loungebank met verstelbare rugkussens.
Door de toegepaste vacuum infushion methode is de constructie licht en stevig zodat u onder alle omstandigheden comfotabel en veilig kunt varen. De optimale plaatsing van de mast biedt stabiliteit en het comfort van een keerfok.
Al met al een model dat heel veel te bieden heeft in de midsize klasse van de catamaran markt.
Wij informeren u graag verder over de opties en mogelijkheden van de Lagoon 50. We maken geheel vrijblijvend een offerte bij ons op kantoor in Stavoren of bij u thuis. U kunt ons natuurlijk ook bezoeken op één van de bootshows in europa.
Algemeen
Rompvorm: Multihull
Accommodatie
Hutten: 3, 4 of 6 cabine versie leverbaar
Slaapplaatsen: 6, 8 of 12
Motor, electra, water
Watertank & materiaal: 2 x 240
Extra gegevens:
Merk: Lagoon
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 14.75 meter
Breedte: 8.1 meter
Diepgang: 1.4 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Multi knikspant
Aantal slaapplaatsen: 6
Aantal hutten: 3, 4 of 6 cabine versie leverbaar
Doorvaarthoogte: 26.51
Merk motor: yanmar
Besturing: Stuurwiel
Toilet(ten): true
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vuilwatertank: aanwezig