MarktPlaza

Jeanneau Sun Odyssey 410

143x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De prachtige Jeanneau SO410 is er, een innovatief Design in de lijn van de SO440 en SO490
EEN UITNODIGEND ONTWERP
Zeilen was nog nooit zo leuk aan boord van een 41-voet zeilboot. Met haar krachtige romp perfectioneert de Sun Odyssey 410 de kunst van het zeilen en comfort aan boord. Het model is bijzonder veilig, met onder andere gangboorden zonder obstakels.
De Sun Odyssey 410 profiteert van een lagere giek, die de toegang tot het zeil vergemakkelijkt en het zeiloppervlak vergroot. Gecentraliseerde lieren, die rechtstreeks vanuit de cockpit kunnen worden bediend, dragen ook bij aan de veiligheid aan boord.
EEN INTERIEUR GEWIJD AAN WELZIJN EN HARMONIE
Het interieur is tegelijkertijd verrassend en consistent met de Sun Odyssey-lijn, waar innovatie de esthetiek en het comfort verhoogt. Ontworpen door Jean-Marc Piaton en zijn bemanning, onthult het interieurontwerp verbluffend potentieel voor een zeilboot van deze omvang.
De scheidingswanden en de verdeling van de ruimte zijn enigszins atypisch ontworpen om de binnenruimte zowel visueel als fysiek te maximaliseren. Het oog volgt gemakkelijk de ononderbroken binnenlijnen.
DEZE BOOT
De pre-order 410 beschikt over vele prachtige opties waaronder de innovatieve ophaalbare kiel. Deze kiel zorgt voor een diepgang van 1,37 tot en met 2,97! Zie voor alle opties het document in de bijlage: Offerte_SUN_ODYSSEY_410-A2020.pdf
Extra gegevens:
Merk: Jeanneau
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 12.35 meter
Breedte: 3.99 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 6
Besturing: Stuurwiel