Kyle MacDonald One Red Paperclip

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 97x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kyle MacDonald One Red Paperclip
Paperback
"One Red Paperclip is de verbeelding van de Amerikaanse droom anno nu. Je hoeft die baan niet te nemen, je hoeft je niet aan de regels te houden. Er is nog altijd ruimte voor maffe dromers." Kyle MacDonald.
Op 12 juli 2005 biedt de Canadees Kyle MacDonald een rode paperclip op internet te ruil aan. Exact één jaar en veertien 'deals' later is hij in het bezit van een prachtig vrijstaand huis mét tuin.
MacDonalds ruiltocht bracht hem in contact met de meest uiteenlopende figuren: ninja's, geiten en zelfs Alice Cooper. Hij reisde door heel Noord-Amerika en ruilde zijn paperclip om voor de meest bizarre spullen: een balpen in de vorm van een vis, een deurknop met het gezicht van E.T., een vat bier plus uithangbord om een feestje te bouwen, een tien jaar oud vrachtwagentje en uiteindelijk zijn eigen huis.
One red paperclip is het verbazingwekkende verhaal van een man die zijn droom niet opgaf en geloofde in het ruilprincipe. Een prachtig boek voor iedereen die geïnteresseerd is in internet en ondernemerschap.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.