MarktPlaza

Kurk op rol 4 mm ( 10 m x 1 m )

367x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

kurk-winkel nl

Kurk op rol 4mm(10mx1m)


€ 64 per roll

Isolatiemateriaal – thermisch en geluid – hogere dichtheid en korreligheid dan in het geval van kurkonderlaag

Technische parameters:

Gewicht: 8.00 kg
Densiteit: 200 – 220 kg/m3
Lengte: 10 m
Breedte: 1 m
Dikte: 4 mm
Granulaat: 0,5-4 mm


Kurk op rol 4mm(10mx1m)

Kurk op rol 4mm(10mx1m) die wij aanbieden is een product van de hoogste kwaliteit. De rollen zijn gemaakt van medium korrel korrels. Grondstof uit Portugal verovert meteen de harten van klanten. Kurk in de rol wordt gevormd in het proces van het combineren van organische aggregaten met hetzelfde natuurlijke bindmiddel. Het resulterende product heeft verschillende diktes, wat zeker het bereik van het gebruik ervan uitbreidt. Het is de perfecte kurk voor informatiekasten en whiteboards, inclusief voor het vastzetten van belangrijke informatie. We moeten toegeven dat de aan de muren blootgestelde kurk er heel esthetisch aantrekkelijk uitziet. Bovendien is het een flexibel en duurzaam materiaal dat niet zo snel instort. Kijk waar u de kurk in het mes kunt gebruiken en hoe de installatie eruit moet zien.

Kurkrol – productspecificaties en gebruik

Kurk op rol 4mm(10mx1m) in de taak, die u in ons assortiment kunt vinden, wordt niet verkocht op MB, maar in secties. U kunt kiezen uit kurkrollen met een lengte van bijv. 1 m, 2,5 m, 5 m. 10m en zelfs 100m. Elke rol kan een verschillende granulatiegraad en een verschillende dikte hebben, die ligt in het bereik van 0,8 mm – 10 mm. Rollen zijn 1 m breed.

De aangeboden rollen zijn uitstekend materiaal voor kurkplaten voor verschillende doeleinden. De kurkplaat van kurk moet een dikte van 5 tot 10 mm hebben, omdat de lengte van de standaardpennen ongeveer 10 tot 11 mm is. Hierdoor kunt u eenvoudig foto’s of belangrijke informatie op het whiteboard vastzetten. Rolkurk is ook perfect als dempings- of verwarmingskussen voor panelen. Een interessante toepassing is ook een warme en vlekbestendige kurkmat op de tafel of een kurkmat in de kinderkamer. De grondstof is zeer aangenaam om aan te raken en zacht en vooral antiallergisch. Daarom zal het perfect zijn in het koninkrijk van uw kind!

De rollen zijn ook de ideale kurk voor informatiekasten en grote kurkborden, bijv. in kantoren, scholen en openbare gebouwen. Kurkplanken zijn duurzaam en gaan vele jaren mee. Zeer comfortabel is de zelfklevende kurkversie, die de installatie zeker gemakkelijker maakt. Dankzij de voorbereide laag sterk hechtende lijm, kunt u kurk eenvoudig overal bevestigen. Traditionele kurk kan worden gelijmd met een speciale kurklijm, die u in onze winkel kunt kopen.

Hoe moet een kurk in een wiel worden aangebracht?

Afhankelijk van het doel, moet de kurkrol eerst worden gesneden (bij voorkeur met een behangmes) in de overeenkomstige vorm en grootte. Wanneer u het gewenste formaat voorbereidt (of koopt), kunt u het op twee manieren bouwen. Het hangt allemaal af van het type kurk. Gebruik voor traditionele grondstoffen speciale kurklijm, die ook te vinden is in ons aanbod. Als het echter een zelfklevende versie is, volstaat het om de beschermplaat af te pellen en de kurk op het geselecteerde oppervlak te plakken. Waarschuwing! De mat moet voorzichtig en precies op het geselecteerde oppervlak worden aangebracht, omdat de kleeflaag zeer snel droogt. Het grote voordeel van deze kit is echter het gebruiksgemak en de netheid.

Het wordt afgeraden om spijkers, schroeven en pluggen te gebruiken bij het installeren van kurk. Dit is een overbodig accessoire dat de esthetiek nadelig beïnvloedt. Onthoud daarom dat het het beste is om de kurk te monteren met de opgegeven kurklijm of gewoon een versie van de lijm te kopen.

Ander gebruik van kurk in delen

De kurk die wordt gebruikt voor de productie van spoelen is ideaal voor kurkplaten, thermische isolatie van koude wanden (vooral aanbevolen om in de buurt van het bed te gebruiken), evenals materiaal dat geschikt is voor afwerking aan muren en plafonds. Kurk wordt gekenmerkt door zijn ongeëvenaarde isolatie-gerelateerde parameters – in termen van zowel thermische als akoestische isolatie. Het product presteert perfect in opnamestudio’s, scholen en in gebouwen waar de vloer extra stil moet worden gemaakt.

Kurkrollen kunnen een ander gebruik hebben. Het hangt echt van je verbeelding af. Delen van de zelfklevende kurk kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om de voorste delen van keukenkasten te lijmen die de keuken volledig veranderen en het zijn oorspronkelijke karakter geven. Kurk op rol is een veelzijdig product. Het kan bijna overal worden gebruikt (voor plafond, muren, vloeren, meubels, enz.). Je kunt ook kurk gebruiken om zeer elegante decoraties te maken die het interieur van je huis prachtig decoreren.

Kurk op rol 4mm(10mx1m) in de taak is geweldig, niet alleen voor constructie en decoratie. Het product wordt ook in veel andere industrieën gebruikt, b.v. schoeisel (inzetstukken, hielbeschermers), vissen (delen van hengels), modelbouw (dummies), industrie (bewakers, pakkingen) en zelfs in sporten (fitnessmatten). In ons aanbod vindt u veel verschillende producten van natuurlijk kurk, kurkrollen, kurkwand en nog veel meer. Daarom raden we u aan het volledige bereik te lezen. Wij geloven dat elke klant iets vindt dat is afgestemd op zijn behoeften!

Kurk afwerking

De manier waarop de kurk is afgewerkt, hangt vooral af van het effect dat we willen bereiken. U kunt het materiaal voltooien of zonder verdere verwerking achterlaten. In beide gevallen ziet de kurk er goed uit. Als u de natuurlijke structuur echter enigszins wilt revitaliseren of effectief wilt verbergen, kunt u het schilderen met vernis, verf of beits.
Voor degenen die wat willen besparen (geld en arbeid), raden we echter aan om de kurk zonder verdere afwerking te verlaten. Ongelijke textuur gecombineerd met imperfecte kurkkorrels zorgen voor een natuurlijke en originele sfeer in uw huis. De hele familie zal het kurkbord vele jaren gebruiken.