Water Lijm 1.5 kg

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 152x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

ALGEMENE WATER LIJM 1,5 kg KENMERKEN

Water Lijm 1,5 kg is een hoogwaardige dispersielijm in de vorm van een dichte pasta die wordt gebruikt voor de onmiddellijke toepassing van alle kurkcoatings.

GEBRUIK VAN WATER LIJM

Gebruik alleen binnenshuis. Het product wordt gekenmerkt door een link die verder gaat dan de standaard. Het heeft elastische eigenschappen, adjuvante polymeren en de kleur Wit. Gebruik op alle stabiele, droge en schone constructiesteunen, evenals op houten steunen zoals G-K of OSB. Je moet ervoor zorgen dat je vloer plat is. Breng lijm rechtstreeks aan vanuit de emmer. Aanbrengen met een tandenstoker tussen 2 en 4 mm.

De polymeerkurklijm van 1,5 kg moet diep gegroefd zijn en niet meer intact dan de breedte van de tanden. Breng de coating rechtstreeks aan op het met lijm bedekte oppervlak en druk vervolgens met de rol om de laag tot de helft van de dikte te verminderen. Lijm met kurkwater bindt zich aan water van het jaar. Dit verband is onomkeerbaar. Voer uw werkzaamheden uit bij omgevings- en ondergrondse temperaturen tussen 8 ° C en 30 ° C.

Bedek met een troffel van 2 mm bij -0,9 / m2; 4 mm – 1,8 kg / m². Sluit de emmer zodat u deze opnieuw kunt gebruiken. Het is raadzaam om het product vóór gebruik te mengen om de plastic consistentie te verkrijgen. 12 maanden houdbaar. Reiniging gereedschap – met water direct na gebruik.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.