Koop Runder Entrecote | Meat En Eat
Kenmerken
- Conditie
- Nieuw
- Levering
- Ophalen of verzenden
Omschrijving
Een rundvlees dat van de negende tot de elfde ribben van het kipkarkas is gesneden, wordt een runder entrecote genoemd. De snit is ongelooflijk zacht en werkt het beste wanneer het wordt bereid met behulp van droge hitte technieken, zoals grillen, braden en sauteren. Het wordt vaak aangezien voor een stripsteak, die meestal uit de korte lendenen wordt gesneden. Er zou kunnen worden beweerd dat rib eye de naam is voor de biefstuk die eruit wordt gesneden, maar ronde entrecote verwijst meestal naar de achterkant en dus het stuk als een geheel gebraad.
Meat En Eat kan zeven grote rib-eyes met botten leveren die de slager kan hakken. Er zit ook vlees tussen de botten, dus de slager zal ook zes steaks zonder been over hebben van elke rib-eye met bot als ze dunnere ribeyes met bot worden gesneden, gelijk met het bot aan elke kant. De rondjes entrecotes zijn deze steaks. Meat En Eat heeft een grote selectie in de slagerijsector waaruit u kunt kiezen, of u nu kiest voor gemarineerd vlees en gevogelte of gewoon om maaltijden naar uw smaak aan te passen. Kies vandaag nog je favoriete snede en gewenst gewicht, en onze vakbekwame slagers bezorgen het dezelfde dag nog bij je thuis. 100% hoge kwaliteit, 100% halal en altijd het beste Premium-vlees voor u, gekozen! Beste service uit België en Nederland. Werkdagen gereserveerd voor 09:30 uur zijn elke dag beschikbaar in de woning tussen 17:00 en 22:00 uur.
Bezoek website : https://www.meateneat.nl/products/runder-entrecote
Contactmail-ID: info@meateneat.nl