MarktPlaza

Koop Online Runder Entrecote

89x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Runderentrecote is afgeleid van de bovenkant van de rug van de koe.Deze bezuinigingen zijn vaak groot en mager. De entrecote is afgeleid van de entrecote, de sub-primaire achterste tot de korte lenden, waarvan de T-bone, porterhouse en club steaks zijn afgeleid. Er zijn verschillende soorten biefstuk gemaakt van de entrecote.

De bovenste entrecote is een lendenen snede met een goede smaak in een dikke snee die ideaal is voor grillen, braden, bakken of bakken.Hoewel top entrecote misschien niet zoveel marmering heeft als een rib eye of New York strip, heeft het wel genoeg om de smaak voor een biefstuk te creëren.Beef Sirloin is afgeleid van de rug van een vleeskoe, achter de ribben maar voor de romp.Entrecote is vaak de magere regio van een biefstuk en is sterk in eiwitten.

Vanwege hun lagere vetgehalte hebben entrecote sneden niet dezelfde krachtige smaak als rib eyes.Entrecote is een van de magerste stukken rundvlees, waardoor het een uitstekende keuze is voor een gezondheidsbewust dieet, bij het evalueren van rundvlees sneden; zoek naar een lager verzadigd vetgehalte per portie.Met Meat & Eat kunt u elk heerlijk stuk Runder Entrecote eenvoudig en online bestellen vanuit heel Nederland op uw gemak.

Bezoek website : https://www.meateneat.nl/products/runder-entrecote 

Contactmail-ID : info@meateneat.nl