Kluun Komt een vrouw bij de dokter

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 64x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Kluun Komt een vrouw bij de dokter
Paperback
Stijn en Carmen behoren tot de hip, healthy and wealthy: ze zijn jong, hebben beiden een goedlopend eigen bedrijf en zijn de trotse ouders van de eenjarige Luna. Aan geld en vrienden geen gebrek. Ze leven als God in Amsterdam. Totdat bij Carmen kanker wordt geconstateerd. Van één groot feest verandert hun wereld op slag in een rollercoaster-rit langs artsen en ziekenhuizen.
Terwijl de mooie en optimistische Carmen aan de chemokuren en bestralingen moet, dompelt de hedonistische Stijn zich onder in het nachtleven en de vrouwen van Amsterdam.
Komt een vrouw bij de dokter is het onopgesmukte verslag van een terminale ziekte. In een stijl die net als de diagnose als een mokerslag aankomt, direct en onomwonden, schaamteloos maar zonder effectbejag, en steeds met humor, weet de auteur de lezer vanaf de eerste pagina voor zich in te nemen en tot tranen toe te roeren.
Schrijnende ziekenhuissituaties en rake typeringen van artsen en therapeuten wisselen de vele hartverscheurende momenten in het ziekteproces af. Tegelijkertijd laat Komt een vrouw bij de dokter zien hoe je óók ziek kunt zijn en is het een ode aan de liefde.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.