MarktPlaza

Kisfalud, Hongarije: Land van meer dan 1 hectare met huis

1043x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

25 minuten van de Oostenrijkse grens, in het rustige Kisfalud, landelijke tuin van Eden / land van meer dan 1 ha, omheind, voor zelfverzorging, landbouw, paardenhouderij, visvakanties, of voor de nederzetting of fabriek, site of misschien een woonpark.

Het terrein van 1,06 hectare / 10.652 m² is verdeeld in twee topografische figuren. Een daarvan is 800 vierkante meter. de andere is 9.852 vierkante meter en heeft twee ingangen. (De verdeling is belangrijk omdat iedereen, zelfs een buitenlander, het kan kopen, want zelfs als het een binnenland, een woonwijk of een bouwkavel is, als er een acre of meer op een topografische figuur staat, dan is de wet van toepassing op landbouw grond en een buitenlandse koper zou uit den boze zijn!)
Het perceel kan worden opgedeeld in maximaal 10-11 bouwkavels + straten.
Op het terrein staan ​​enkele kastanjebomen die grote zaden produceren, 5 walnotenbomen en 20 fruitbomen. Evenals vele soorten resistente delicatessendruiven en resistente wijndruiven die niet hoeven te worden bespoten (Pölöskei Muskateller, Birstaller Muskateller, Medina, Nero, Bianka, Isabella Japan, ... in totaal 580. 3 jaar geleden geplant.
De waarde van de gouden kroon van de aarde is buitengewoon! : 55 kronen/ha.
De tuin wordt begeleid door de 4m brede Kleinraab beek aan de achterkant voor 200m. Karper, snoek... Mogelijkheid om te vissen.
asfalt, rustige straat. Water, afvalwater, 230 V, 380 V zijn inbegrepen. Het gas staat voor de poort.
Naast de waterleiding van het dorp is er ook een huishoudelijke watervoorziening, evenals de 13 zonne-energiecentrales, min. Het produceert gratis 3.000 KW elektriciteit (het wordt nu een jaar oud), dus er zijn in wezen GEEN UTILITEITEN !!!
De smaakvolle agrarische woonruimte is 65 vierkante meter, de buitenkant wordt vanaf vandaag geschilderd. Het huis en de gebouwen kunnen nog flink worden uitgebreid, aangezien de ingebouwde capaciteit 30% is!
Bijgebouwen (3 garages en een grote berging, evenals een gebouw voor dieren 16 m² totaal 81 m² kelder 30 m²
De ongeveer 30 vierkante meter grote visvijver uitgegraven, half af.
Het rustige, veilige dorp heeft ook een hertenkamp en een gezellig restaurant.
Sopron ligt op 20-25 minuten afstand op de onlangs voltooide snelweg.
Op verzoek kan ik meer foto's sturen.
Prijs: 323000 euro. (besprekbaar)