MarktPlaza

Kings of Comedy-Jamie Fox+Steven Wright+Mike Marino+In The Loop Britse Komedie.

92x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Deze vier DVD's zijn nog Nieuw in de verpakking.

Jamie Fox is een Amerikaanse Stand-Up Comedian met zijn show : I Might Need Security. De speelduur is één uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de tweede foto leest u wat meer over de inhoud.

Steven Wright is ook een Amerikaanse Stand-Up Comedian die in deze show zijn visie geeft over de zin van het leven. De speelduur is één uur en 20 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de vierde foto is wat meer over de inhoud te lezen.

Mike Marino is een Amerikaans-Italiaanse Stand-Up Comedian die in deze show zijn Italiaanse kijk op het leven geeft met een recht door zee mentaliteit. De speelduur is één uur en 30 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de zesde foto vindt u iets meer over de inhoud.

In The Loop is een Britse politieke satire over militaire waanzin en de drang naar macht. James Gandolfini bekend van de Sopranos maakt er onderdeel van uit. De speelduur is één uur en 42 minuten met Nederlandse ondertiteling. Op de achtste foto leest u een korte inhoudsbeschrijving.

U haalt ze op in Rotterdam-West voor € 1,75 per stuk. Voor alle vier tegelijk is dat € 6,00. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 voor alle vier is dat € 4,60 met Track & Trace.