MarktPlaza

Kind 39 / De slapende nimf - Ilaria Tuti

62x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 4,95

Omschrijving


Kind 39, nieuwstaat, druk 1, 2019
Teresa Battaglia is een gedreven commissaris met een enorm talent voor het profileren van daders. Maar haar sterkste wapen, haar brein, begint haar langzaam in de steek te laten. En dat terwijl ze voor een belangrijke zaak staat. Samen met haar onervaren collega Massimo stort Teresa zich op de zaak van het lijk met de uitgestoken ogen. Ze voelt aan alles: er zullen meer doden volgen. Waarom verminkt iemand op zo’n gruwelijke wijze de lichamen van zijn slachtoffers? En welke andere geheimen verbergt het onheilspellende bergdorp in de Alpen?

De slapende Nimf, druk 1, 2020
‘Mijn naam is Teresa Battaglia en ik ben een commissaris gespecialiseerd in profilering. Cold cases, dat is het enige wat ik nu aankan. Maar deze zaak is complexer dan ik had verwacht. Ik moet erachter komen wat er met De slapende nimf is gebeurd. Dit kan mijn laatste zaak zijn. En voor het eerst in mijn leven ben ik zo bang dat ik niemand kan redden, zelfs mijzelf niet.’ Na Kind 39, de Italiaanse thrillersensatie, keert de onalledaagse commissaris Teresa Battaglia terug: een trots en ontembaar karakter, soms ruw, altijd meelevend. Een duistere zaak rondom een gevaarlijk schilderij, in een landschap van bedrieglijke schoonheid, waar ondoordringbare bossen en onbereikbare bergtoppen hun geheimen niet snel prijsgeven.

Ophalen is mogelijk. Verzending altijd na ontvangst met bijtelling van de verzendkosten. Vermelde verzendkosten zijn op basis van een DHL ophaalpunt in NL

Zie ook de andere advertenties