MarktPlaza

De nachtegaal + De schaduwlelie - Johanna Mo

51x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 5,45

Omschrijving

Beide boeken in nieuwstaat

De nachtegaal
Toen Hanna Duncker negentien jaar oud was, werd haar vader veroordeeld voor moord. De schaamte en verwarring zorgden ervoor dat ze van het eiland Öland wegvluchtte en ergens anders een nieuw leven opbouwde. Pas zestien jaar later, na het overlijden van haar vader, keert ze terug naar haar geboortedorp, om aan het werk te gaan als rechercheur bij de politie van Kalmar, aan de andere kant van de zeestraat.
Op haar eerste dag wordt ze samen met haar partner Erik Lindgren naar een plaats delict op Öland gestuurd waar het lichaam van een vijftienjarige jongen is aangetroffen. De jongen blijkt de zoon van haar jeugdvriendin te zijn. De zaak trekt de aandacht van veel bewoners, die Hanna's terugkeer niet allemaal waarderen, getuige de dreigende, anonieme telefoontjes die ze krijgt. Wat is er precies aan de hand op het eiland?

De schaduwlelie
Als Jenny thuiskomt op het Zweedse eiland Öland, treft ze een leeg huis aan; haar man Thomas en hun veertien maanden oude zoontje Hugo zijn nergens te bekennen. Moet ze zich zorgen maken of staan ze zo weer voor de deur?
Dat laatste blijkt niet het geval, dus duiken rechercheurs Hanna Duncker en Erik Lindgren in de zaak. Ze ontdekken dat Thomas veel dingen verborgen hield voor zijn gezin, onder andere een volwassen dochter uit een vorige relatie. Maar Thomas is niet de enige die geheimen met zich meedraagt. Ook Hanna voert een stille strijd met het verleden. Dan wordt Thomas dood gevonden en is nog maar één ding van belang voor de bewoners van Öland: de kleine Hugo vinden – voordat het te laat is…


Ophalen is mogelijk. Verzending met bijtelling verzendkosten na ontvangst betaling. Vermelde verzendkosten zijn op basis van een DHL ophaalpunt binnen Nederland.

Zie ook mijn andere advertenties