MarktPlaza

Kia Stonic - 1.0 T-GDi 120 pk DynamicLine geen afleveringskosten

602x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2017 - 2019
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 172 Nm
GVW: 1.640 kg
Afmetingen (LxBxH): 414 x 176 x 152 cm
Wielbasis: 258 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 184 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,0 l/100km (1 op 16,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 115 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
Beschikbare afleverpakketten:
- BOVAG Garantie 6 maanden (zonder meerprijs): https://www.bovag.nl/BovagWebsite/media/BovagMediaFiles/Downloads/Garantie%20en%20voorwaarden/Algemene-Garantievoorwaarden-Auto-1-2-2018.pdf
- BOVAG Afleverbeurt (zonder meerprijs): De deelnemer garandeert dat het betreffende geadverteerde voertuig wordt afgeleverd met een correct uitgevoerde BOVAG afleverbeurt.Deze afleverbeurt garandeert, op het moment dat het deelnemerscontract wordt ondertekend, de navolgende punten:• Distributieriem minimaal 10.000 km onderhoudsvrij• Zomer / all season banden minimaal 2,5 mm profiel (indien afgeleverd op winterbanden dan minimaal 5,5 mm profiel)• Minimaal 6 maanden apk• Minimaal 6 maanden of 6.000 km onderhoudsbeurt vrij (wat het eerst komt is bepalend).
- BOVAG 40-puntencheck (zonder meerprijs): https://mijn.bovag.nl/downloads/ondernemerschap/viabovag-nl/checklist40puntencheck.pdf
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- grootlichtassistent
- Hill hold functie
- Keyless entry
- keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Rijstrooksensor
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Telefoonintegratie premium
- Vermoeidheids herkenning
Mooie en complete orginele nederlandse Kia Stonic DynamicLine 1.0 T-GDI vol met opties zoals navigatie,achteruitrijcamera, keyless slot, cruise-controle ,parkeersensoren, lichtmetalen velgen enz.
inruil en financiering mogelijk bij ons .
Geen afleveringskosten, sleutels en alle boekjes aanwezig
Hij is sportief en avontuurlijk, maar hij brengt u ook met het grootste gemak door druk verkeer. De auto is van het bouwjaar 2018 en is van de eerste eigenaar. Een krachtige driecilinder motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, led-achterlichten, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze auto beschikt u natuurlijk over een full map navigatiesysteem. Het audiosysteem met dab-radio biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig via het stuurwiel. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. De achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op de ruimte achter de auto. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Kia is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Kia uitgerust met: lederen stuur en versnellingspook en automatisch dimmende binnenspiegel.
Zoals u mag verwachten van deze Kia Stonic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Lane assist waarschuwt als u onbedoeld van rijbaan wisselt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Vanzelfsprekend leveren wij deze auto met BOVAG Garantie. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.