MarktPlaza

Toyota Yaris - 1.5 VVT-i Dynamic Bi-Tone 28 December 2018

494x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2018 - 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 136 Nm
GVW: 1.545 kg
Afmetingen (LxBxH): 395 x 170 x 152 cm
Wielbasis: 251 cm
Tankinhoud: 42 liter
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 175 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 118 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Fabrieksgarantie tot: 28-12-2021
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio-installatie
- Autonomous Emergency Braking
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Kleur parelmoer
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Rijstrooksensor
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Verkeersbord detectie
Mooie in nieuwstaat verkerende Yaris 1.5 Bi-Tone die afgeleverd word inclusief onderhoudsbeurt.
Geen afleveringskosten, inruil en financiering behoord ook tot de mogelijkheden.
Auto heeft nog fabrieksgarantie tot 28 December 2021.
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Toyota Yaris heeft 23071 kilometer gelopen. Met deze Toyota is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Verder is de Toyota uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
U bedient het audio-installatiesysteem met dab-radio via knoppen op het stuur. Zo kunt u steeds uw aandacht gericht houden op de weg. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Met de achteruitrijcamera ziet u precies wat er achter de auto gebeurt. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Toyota is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel als standaard uitrusting.
Deze Toyota is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. Ze kijken tijdens het rijden als het ware met u mee, ze signaleren potentieel gevaarlijke situaties en in een aantal gevallen kunnen ze ook ingrijpen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en gordijnairbags achter, bent u steeds veilig onderweg.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers.
Niet voor niets is de hatchback de meest populaire carrosserievorm in West Europa. Deze dealeronderhouden Toyota Yaris bijvoorbeeld, is tegelijk ruim, praktisch en economisch. Hij is van het bouwjaar 2018 en heeft een tellerstand van 23071 kilometer. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer extra getint glas, led-achterlichten, actieve hoofdsteunen, pearl metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.
Het audio-installatiesysteem met dab-ontvangst bedient u veilig met knoppen op het stuur. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. De achteruitrijcamera maakt inparkeren gemakkelijker dan ooit. De elektronische systemen in deze Toyota helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. U bent in deze Toyota ook voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en automatisch dimmende binnenspiegel.
De Toyota Yaris is ook voorzien van ADAS. Deze Advanced Driver Assistence Systems fungeren als extra ogen en oren: ze houden voor u de weg in de gaten en grijpen in wanneer dat nodig is. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Toyota bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Daarbij wordt deze auto aan u geleverd met BOVAG Garantie. Als u nieuwsgierig bent naar deze Toyota Yaris, neem dan snel contact met ons op.