MarktPlaza

Kia Picanto - 1.0 CVVT ComfortLine AIRCO / CV

475x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2014 - apr 2015
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 94 Nm
GVW: 1.340 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 160 x 148 cm
Wielbasis: 238 cm
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 153 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 62 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Metaalkleur
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Kia Picanto u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2014 en komt van de eerste eigenaar. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Natuurlijk behoren metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en bumpers in carrosseriekleur ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Ook is de Kia uitgerust met: verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Picanto samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!