MarktPlaza

Kia Cee'd - Trekhaak afneembaar / Cruise control / Dealer onderhouden

570x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat voor: 205/55 R16
GVW: 1.910 kg
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 336 - 356 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: BOVAG
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- Stuurwiel multifunctioneel
- Trekhaak afneembaar
- Verstelbare stuurkolom
Zeer goed onderhouden Kia Cee'd. Onderhoudsboekje en onderhoudshistorie aanwezig. N.A.P. aanwezig. Zowel van binnen als buiten zeer nette Cee'd.
Iedere autoliefhebber weet het, uit Korea komen auto’s die met een groot gevoel voor kwaliteit zijn gebouwd. Auto’s met karakter, gemaakt voor de veeleisende automobilist. De aandrijving van deze Kia wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de Kia uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze Cee'd vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook is de Kia uitgerust met: boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia Cee'd samen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Met ons ruime aanbod van minimaal 80 voertuigen in uiteenlopende merken, kunnen wij u helpen aan een auto die bij uw wensen en budget past. Garantie, inruil en financiering zijn natuurlijk ook altijd mogelijk. Raadpleeg voor ons brede aanbod voertuigen en meer informatie onze website www.autoroels.nl. Natuurlijk informeren wij u ook graag telefonisch of per mail.
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echt nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.