MarktPlaza

Kia Cee'd - 1.6 CVVT X-ecutive | NAVI | PDC | TREKHAAK

550x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Automaat
Modelreeks: sep 2009 - jun 2012
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 157 Nm
GVW: 1.840 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 179 x 153 cm
Wielbasis: 265 cm
Acceleratie (0-100): 12,2 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Donker grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,6 l/100km (1 op 15,2)
Brandstofverbruik in de stad: 8,3 l/100km (1 op 12,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 158 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Comfort-pakket
- Dog mode
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
Als geen ander weten de Koreaanse automerken auto’s te bouwen van een geweldige kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld deze Kia cee'd Sporty Wagon uit 2009, die met zijn kilometerstand van 155538 in een uitstekende conditie verkeert. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem en het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De regensensor in de voorruit schakelt de ruitenwissers automatisch in en uit. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Kia cee'd Sporty Wagon samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Als u meer wilt weten over deze Kia, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?
U rijdt deze auto al vanaf € 118,- per maand. Vakgarage Prins Auto is een BOVAG aangesloten autobedrijf. Met een gemiddeld cijfer van 8,7 en een aanbevelingspercentage van 98% zijn al vele klanten u voor gegaan. Wij adviseren u bij aanschaf van deze auto te kiezen voor een BOVAG afleverpakket. Met een van deze op maat gemaakte pakketten is uw mobiliteit gegarandeerd.
Afleverpakket 1 á €495 (tot €4.500) : 3 maanden garantie op de draaiende delen van de motor en de versnellingsbak, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice en professionele reiniging van uw auto.
Afleverpakket 2 á €695 : 6 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Afleverpakket 3 á €995 : 12 maanden BOVAG garantie, onderhoud volgens fabrieksschema, 15.000 km onderhoudsvrij, 12/24 maanden APK, Nationale Autopas (NAP), aircoservice, professionele reiniging van uw auto & 1 jaar gratis Vakgarage Pechhulp.
Met een van deze uitgebreide afleverpakketten heeft u geen onverwachte kosten tot het eerstvolgende onderhoudsinterval. Kom langs in onze showroom om de auto te bekijken, dan kunnen wij meteen al uw vragen beantwoorden.
**De advertenties zijn onder voorbehoud van eventuele invoer fouten.