Julie Garwood De laatste roos

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 74x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Julie Garwood De laatste roos
Gebonden boek.
Kijk bij mijn andere boeken voor de andere delen uit deze serrie
Een woeste en nietsontziende bende heeft bij het beroven van de plaatselijke bank per ongeluk één getuige in leven gelaten. Drie wonderschone vrouwen beweren deze getuige te zijn.
Cole Clayborne en Daniel Ryan, de twee marshalls die jacht maken op de brute bende, hebben daarom een groot probleem. Of eigenlijk drie problemen. Drie verleidelijke, onweerstaanbare problemen.
Lady Grace Winthrop is een aristocratische schoonheid met heldergroene ogen en lang zwart haar dat in zachte krullen over haar schouders valt. In haar gedrag en uiterlijk is ze vóór alles een dame, maar spreekt ze de waarheid?
Rebecca James is de mooiste vrouw die Cole ooit heeft gezien. Verleidelijk kijkt ze hem aan met haar stralende blauwe ogen, terwijl ze hem uitdaagt met haar woorden. Waarom zou deze perfecte vrouw liegen?
Jessica Summers is het derde lieftallige probleem. Kaneelkleurig haar met springerige krullen, een ovaal gezichtje met sproeten, donkere ogen en een broeiende blik: is dit de getuige die Cole en Ryan zoeken?
De drie getuigen moeten koste wat het kost tegen de bloeddorstige bende worden beschermd, en dat is voor Cole en Ryan een bijzonder moeilijke klus. Want de kuren van de dames doet het bloed van de knappe marshalls koken.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.