MarktPlaza

Judith McNaught Verscheurd door het verleden

100x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Judith Mc Naught Verscheurd door het verleden
Gebonden boek
Julie Mathison is met haar sprankelende schoonheid en haar stralende humeur geliefd bij alle inwoners van het kleine stadje in Texas - maar het meest nog bij de gehandicapte kinderen die ze lesgeeft. Julie is trots op het perfecte leven dat ze heeft opgebouwd, sinds ze als elfjarig straatkind door de Mathisons werd geadopteerd. En ze is vastbesloten haar geluk door niets en niemand te laten verstoren.
Acteur Zachary Benedict, die met zijn donkere, ruige uiterlijk en zijn sensuele uitstraling al heel wat vrouwenharten sneller deed kloppen, is op het hoogtepunt van zijn carriƫre als hij onschuldig veroordeeld wordt voor de moord op zijn ontrouwe echtgenote. Hij brengt vijf wanhopige jaren door in de gevangenis, vertwijfeld zoekend naar een moment dat hij zal kunnen ontsnappen om zijn onschuld te bewijzen. En dan komt plotseling zijn kans...
Maar tijdens de ontsnapping gaat er iets mis. Als hij in het nauw wordt gedreven dwingt Zack een knappe jonge vrouw hem naar het noorden te rijden. Zijn doodsbange gevangene, die als gehypnotiseerd in de loop van zijn pistool staart, is niemand anders dan de lieftallige Julie Mathison!
Judith Mc Naught Verscheurd verleden
Aangekomen in een huisje in de besneeuwde bergen van Colorado veranderen Julie's gevoelens langzaam van angst en kwaadheid in voorzichtig vertrouwen en... hartstochtelijk verlangen.
Hoewel Zack haar heeft ontvoerd, begint Julie in zijn onschuld te geloven. Maar als hun hongerige begeerte uitgroeit tot een gepassioneerde liefde drijft het lot hen wreed uiteen.
En alleen een wonder kan hen nu weer samenbrengen....