judith McNaught Gefluister in de nacht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 86x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

judith McNaught Gefluister in de nacht
Gebonden boek
De dertigjarige Sloan geniet van haar ongecompliceerde leven: ze is een van de succesvolste politie-agenten nabij Palm Beach en haar vrije tijd brengt ze door met haar vele vrienden.
Maar een onverwacht telefoontje zet haar leven op zijn kop: nadat ze twintig jaar niets van hem gehoord heeft, nodigt haar rijke vader haar uit voor een vakantie in zijn riante woning in Palm Beach. Sloan is niet van plan op zijn uitnodiging in te gaan, totdat ze Paul Richardson ontmoet, een FBI-agent die haar vertelt dat haar vader en zijn compagnons verdacht worden van fraude en moord. Paul stelt voor als vriend en vriendin op bezoek te gaan, zodat ze samen ongemerkt haar vaders gangen kunnen natrekken.
Te midden van alle rijkdom, glamour en luxe feesten, ontmoet Sloan de machtige zakenman Noah Maitland. Deze charmante man, collega van haar vader en hoofdverdachte van de FBI, oefent een gevaarlijke aantrekkingskracht op haar uit. Sloan zou niets liever willen dan haar vader vertrouwen en toegeven aan haar gevoelens voor Noah, maar alle feiten wijzen tegen hen.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.