MarktPlaza

Judith McNaught De magie van de nacht

135x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Judith McNaught De magie van de nacht
gebonden boek in goede staat.
Dit verhaal speelt zich af op de ruige ongetemde Amerikaanse vlakten en in de elegante, Londense balzalen aan het begin van de negentiende eeuw. Daar beleeft een energieke, jonge heldin het avontuur van haar leven.
Op de kade in Londen kijkt Stephen Westmoreland, graaf van Langford, toe hoe een prachtige, roodharige jonge vrouw hem tegemoet loopt. Hij neemt aan dat zij de Amerikaanse erfgename Charise Lancaster is, die naar Engeland is gekomen om haar verloofde te ontmoeten.
Maar de verwende Charise heeft zich tijdens de bootreis laten schaken door een wildvreemde. Het is dan ook haar gouvernante Sheridan Bromleigh die nu voor graaf Stephen staat.
Voordat Sheridan kan bekennen dat haar pupil is weggelopen, raakt zij betrokken bij een ongeluk. En wanneer ze drie dagen later ontwaakt in graaf Stephens luxueuze Londense huis, lijdt Sheridan aan geheugenverlies. Zij vindt het dus niet zo vreemd dat iedereen haar Miss Lancaster noemt.
Al snel wordt Sheridan verliefd op de charmante en duizelingwekkend knappe Engelse graaf. Verleid door de belofte van een glorieuze, onverwachte liefde, lijkt het leven opeens vol wonderlijke mogelijkheden.