MarktPlaza

judith McNaught Als een wilde furie

117x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

judith McNaught Als een wilde furie
Gebonden boek
Na de dood van haar moeder wordt de eigenzinnige Whitney Stone opgevoed door haar even eigenzinnige vader. Door hun uiteenlopende karakters botsen ze keer op keer en wanneer Whitney haar vader openlijk trotseert door haar uitdagende liefde voor Paul Sevarin wordt ze naar Parijs gestuurd om er, in het huis van haar tante, manieren te leren.
Een paar jaar later is Whitney volkomen veranderd. Al haar opstandigheid is verdwenen en door haar tact en schoonheid viert ze triomfen in de luxueuze salons van het begin van de vorige eeuw. Toch sluimert diep in haar hart nog steeds het verlangen naar de liefde van haar jeugd en na een heftige tweestrijd gaat ze opnieuw haar eigen weg. Ze keert terug naar Engeland en weet Paul Sevarin tot een huwelijk te bewegen.
Maar juist op het moment dat haar droom van een volmaakt geluk werkelijkheid lijkt te worden, ontdekt ze dat haar vader haar hand al heeft toegezegd aan de knappe en uiterst zelfverzekerde hertog van Claymore, die in ruil daarvoor zijn schulden heeft overgenomen.
Bij hun eerste ontmoeting overtreedt Whitney alle etiquettes en maakt de hertog onomwonden duidelijk dat er van een huwelijk tussen hen geen sprake kan zijn. Haar woorden klinken als geweerschoten en haar blikken zijn die van een wilde furie... en toch voelt ze zich onweerstaanbaar tot hem aangetrokken.
Maanden vechten haat en passie om voorrang in haar hart. Maar wanneer ze tenslotte moet bekennen dat ze zich in haar liefde voor Paul Sevarin heeft vergist, zet ze haar toekomst opnieuw op het spel. Want ook met de hertog van Claymore wil ze alleen uit liefde trouwen.