Jude Deveraux Liefde in de hooglanden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 60x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux Liefde in de hooglanden
Gebonden boek
Bronwyn Macarran is pas negentien jaar oud als haar vader, de heer en meester over een strijdlustige Schotse clan, haar tot zijn wettig opvolger benoemt en de immense verantwoordelijkheid voor zijn volk, bezittingen en land op haar schouders laadt. Bronwyns schoonheid wordt door heel Schotland geroemd, maar degenen die haar persoonlijk kennen, weten dat haar begeerlijke uiterlijk een intelligente geest en een krachtige persoonlijkheid herbergt.
Als Bronwyn van de Engelse koning bericht krijgt dat het hem heeft behaagd haar ten huwelijk te schenken aan ene Stephen Montgomery, kookt haar bloed van woede. Ook de zeer knappe en moedige Stephen is weinig ingenomen met het hem door zijn vorst opgedrongen huwelijk, totdat hij oog in oog staat met zijn aanstaande bruid en zich realiseert dat de koning hem geen aanlokkelijker geschenk had kunnen geven.
Doch Bronwyn is geenszins van plan zich aan de arrogante Engelsman te onderwerpen en is vastbesloten voor haar onafhankelijkheid te vechten, al moet ze heimelijk toegeven dat de charmante Stephen haar beslist niet onberoerd laat en haar hart sneller doet kloppen.
Doch als donkere wolken zich boven hun hoofden samenpakken en meedogenloze, laaghartige intriges hun levens bedreigen, kan Bronwyn niets anders doen dan wat haar hart haar ingeeft.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.