Jude Deveraux In de armen van een vreemdeling

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 39x bekeken
  • Datum geplaatst 5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jude Deveraux In de armen van een vreemdeling
gebonden boek
Als Alexander Montgomery in 1766 terugkeert naar zijn geboorteland Amerika, is daar gedurende zijn jarenlange afwezigheid veel veranderd. Niet alleen het brute geweld van de Engelse onderdrukkers is nieuw voor hem, ook de onverwachte schoonheid van zijn jonge dorpsgenote Jessica Taggert brengt hem in verwarring.
Alex zou niets liever willen dan de ongenaakbare Jessica veroveren, maar de harde werkelijkheid eist al zijn aandacht; Engelse soldaten vallen de plaatselijke bevolking dusdanig lastig, dat Alex besluit een dubbelleven te gaan leiden. Overdag presenteert hij zich als een vadsige, onopvallende nietsnut. 's Nachts daarentegen bindt hij, vermomd als de Zwarte Ruiter, de strijd aan met de Engelse indringers om deze op hun nummer te zetten.
Voor de onbenullige Alex koestert Jessica een diepe minachting, maar de geheimzinnige Zwarte Ruiter brengt haar in vervoering. Zijn overweldigende hartstocht kan zij niet weerstaan. Dan komt ze tot de ontdekking dat Alex en de Zwarte Ruiter één en dezelfde man zijn.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.