MarktPlaza

John Hedgecoe - Schitterende Foto's Van Uw Kind Maken (Hardcover/Gebonden)

53x bekeken
2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

John Hedgecoe  -  Schitterende Foto's Van Uw Kind Maken  (Hardcover/Gebonden) 

BCZ

• 124 pagina's

Handboek Fotografie

schitterende foto's van uw kind maken

Professionele technieken en praktische tips voor de mooiste foto’s van uw kinderen
Kinderen veranderen ontzettend snel, als ze klein zijn bijna elke dag. Maar hoe leg je nu die magische momenten zoals de eerste stapjes of het leren fietsen, vast op film?
In dit boek biedt fotograaf John Hedgecoe u een massa tips en ideeën om schitterende foto’s van uw kinderen te maken. In het eerste deel van het boek geeft hij u een heleboel eenvoudige technieken waardoor uw foto’s onmiddellijk veel beter zullen worden. Hij bewijst bovendien dat je niet beslist dure of ingewikkelde camera’s nodig hebt om geslaagde foto’s te maken. In het tweede deel krijgt u leuke ideetjes om uw familiealbum op te vrolijken, van het gebruik van eenvoudige attributen waar uw jonge modellen graag mee zullen spelen, tot tips over hoe je speciale momenten die nooit meer terugkomen, kunt vasthouden.
Dit handboek fotografie is prachtig geïllustreerd met verrukkelijke en expressieve beelden die u heel wat inspiratie zullen bieden. Het vertelt u alles wat u moet weten om gewone familiekiekjes om te zetten in foto’s waarop u trots kunt zijn.
John Hedgecoe is ‘s werelds bestverkopende auteur op het gebied van fotografie. Zijn jarenlange ervaring als professioneel fotograaf vormt de basis voor zijn boeken

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties