Johanna Lindsey Gevangene van mijn verlangen

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 51x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Johanna Lindsey Gevangene van mijn verlangen
Gebonden boek
Engeland, 1152. De beeldschone Lady Rowena Belleme wordt door haar stiefbroer Gilbert gedwongen te trouwen met Lord Godwine Lyons, een man die gezien zijn leeftijd haar overgrootvader had kunnen zijn. Rowena verafschuwt de oude Lord en verzet zich heftig tegen de plannen. Maar de sluwe Gilbert zet zijn zin door, want hij krijgt door dit huwelijk de beschikking over Lyons' landerijen en legers, en die heeft hij hard nodig voor de strijd tegen zijn aartsvijand, de alom gevreesde Lord Warrick de Chaville.
Gelukkig voor Rowena overlijdt haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksnacht. Maar Gilbert is razend. De landerijen en de legers dreigen nu aan zijn neus voorbij te gaan... tenzij over negen maanden toch een erfgenaam wordt geboren. Daarom geeft hij - tot Rowena's verbijstering - in het geheim zijn bedienden opdracht een onbekende man van straat te halen. Vernederd tot in het diepst van haar ziel, schikt Rowena zich in haar lot.
Toch moet Rowena tot haar schande bekennen dat de onbekende gevangene, deze knappe vreemdeling, ongekend heftige gevoelens bij haar losmaakt. Ze besluit daarop de vreemdeling stiekem te laten ontsnappen. Maar tot haar grote schrik staan een paar uur later opeens de legers van Lord Warrick de Chaville voor de poort. En als zij uiteindelijk de poort moet openen, kijkt Rowena recht in de ogen van een woedende Lord Warrick... en herkent zij in hem haar onbekende minnaar.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.