MarktPlaza

Johanna Lindsey Gestolen hartstocht

65x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Johanna Lindsey Gestolen hartstocht
gebonden boek
Engeland, 1878. Megan Penworthy is beeldschoon, temperamentvol en verwend. Vele mannen dingen naar haar hand, maar Megan heeft haar zinnen gezet op een echte edelman.
Hoewel zij de rijke hertog Ambrose St. James nooit heeft ontmoet, is Megan vastbesloten zijn vrouw te worden. Geen enkele andere man kan haar bekoren - vooral niet de arrogante nieuwe paardenknecht Devlin Jeffreys, die op het landgoed van haar vader komt werken. Tot Megans grote ergernis moet zij wel bekennen dat iedere aanblik van Devlin haar polsslag alarmerend doet versnellen.
Megan weet niet dat de aristocraat waarmee zij wil trouwen veel dichterbij is dan zij denkt. Ambrose St. James heeft zich vermomd als paardenknecht om aan een complot te ontsnappen. Hij is bijzonder gecharmeerd van de roodharige Megan, maar ook woedend om haar neerbuigende houding.
Zonder zijn ware identiteit te onthullen bedenkt Ambrose een ondeugend plan om de koppige vrouw op haar nummer te zetten. En de niets vermoedende Megan loopt met open ogen in de val.