Johanna Lindsey De lokroep van haar hart

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 82x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Johanna Lindsey De lokroep van haar hart
Gebonden boek
Rusland, 1836. Al zeven jaar lijdt de onstuimige Alexandra Rubliov aan een gebroken hart. Daarom weigert ze koppig alle aanzoeken van de Russische edellieden die om haar hand vragen. Veel liever dan zich door hen het hof te laten maken, besteedt ze haar tijd aan haar witte volbloedpaarden, die net zo vurig en ontembaar zijn als zij.
Ten einde raad verzint Alexandra's vader een list om zijn mooie dochter uit te huwelijken aan de jonge graaf Vasili Petroff. Maar Alexandra laat zich door niemand de wet voorschrijven, ook niet door haar vader. Om de onbekende Vasili af te schrikken, trekt ze mannenkleren aan en gedraagt ze zich als een ondeugende stalknecht.
Alexandra krijgt onverwachts hulp: ook Vasili blijkt helemaal geen zin te hebben in het gearrangeerde huwelijk. De eerste ontmoeting van het onwillige bruidspaar voorspelt dan ook niet veel goeds. De daaropvolgende slapeloze nachten hebben echter niets te maken met wederzijdse afkeer, maar juist alles met hartstochtelijk overspringende vonken.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.