MarktPlaza

Joan Eden Gray Mijn wilde hart

73x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Joan Eden Gray Mijn wilde hart\

Cameo 62

Na een rampzalig huwelijk van een jaar was Lily Monroe weduwe geworden. Ze zwoer dat ze nooit meer zou trouwen en haar vrijheid op zou geven, tot een dodelijke groep Comancheros haar ranch bezocht.
Hun leider, de lange, sterke halfbloed Shadow Hawk Quinn, vertelde haar koeltjes dat hij de nieuwe eigenaar was. Ze kon blijven op het land dat ze zo liefhad... als ze erin toestemde zijn vrouw te worden en hem een kind te geven.
Gedesillusioneerd en achterdochtig na lange jaren in het zadel, was Quinn vastbesloten om eindelijk wortel te schieten. De prachtige Lily Monroe was een onverwachte toegift op de ranch die hij met kaarten had gewonnen... en Quinn was onder de indruk toen de blonde schoonheid zijn allesbehalve romantische aanzoek aannam.
Eindelijk zou hij alles hebben waar hij ooit naar had verlangd: een huis, een vrouw en een gezin. Maar wat Quinn niet had verwacht, was dat hij wanhopig verliefd zou worden op zijn karaktervolle bruid... of dat hij alles in de waagschaal zou stellen om haar hart te veroveren.