MarktPlaza

Joan Collins Beroemd, mooi & eenzaam

104x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Joan Collins Beroemd, mooi & eenzaam
Gebonden boek
Katherine Bennet is een wereldberoemde tv-ster dankzij haar rol als de mooie maar krengerige ex-echtgenote van de hoofdfiguur in de populaire soapserie The Skeffingtons. Maar het leven in Hollywood is meedogenloos en de filmwereld veeleisend.
Katherine heeft dan ook nauwelijks tijd een privé-leven. Zij vervreemdt van haar zoon en ziet haar echtgenoot aan jaloezie, drank en drugs ten onder gaan. Bovendien wordt ze voortdurend belaagd door het publiek en de paparazzi die haar maar al te graag verwarren met het tv-personage dat ze speelt.
Na haar scheiding belooft Katherine zichzelf nooit meer te trouwen. Maar ze onderschat het absolute alleen-zijn dat haar beroemdheid met zich meebrengt, omringd door mensen die niets om haar geven en gemeden door mensen om wie zij geeft.
Dan ontmoet ze de knappe en briljante Jean-Claude Valmer. Ze is verloren. Als ze erachter komt wie en wat Jean-Claude in werkelijkheid is, is het te laat. Katherine´s leven is een hel en wanhopig vraagt ze zich af of ze ooit de liefde en het geluk waar ze naar hunkert, zal kennen.