MarktPlaza

Jip En Janneke Kindermusical Fluitje Van Een Cent (CD)

94x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving


1. Jip & Janneke (17:18)
2. Fluitje Van Een Cent (14:48)


Voor iedereen die Jip en Janneke kent, dus voor jong en oud, om mee te luisteren met de (klein-) kinderen. Leuke liedjes in een verhaalvorm. Liedjes over spelen, telefoneren(met nog een draaischijf op de telefoon), guldens ipv euro's, verkeersregels. Er zit ook tekst van de liedjes bij, dus meezingen maar. De tweede musical is voor iets oudere kinderen, maar ook leuk gezongen met tekst erbij.

Ruim anderhalf miljoen mensen keken naar de eerste afleveringen over leven en werk van schrijfster Annie M.G.Schmidt. Onlosmakend verbonden met Annie M.G. Schmidt zijn haar geesteskinderen Jip & Janneke.
In deze eerste en enige kindermusical over ‘Jip en Janneke’, geschreven door Annie M.G.Schmidt en op muziek gezet door Harry Bannink, beleven we doldwaze avonturen met dit beroemde tweetal en hun trouwe hondje Takkie. Aangevuld met tekstboekje en originele tekeningen van illustratrice Fiep Westendorp.

Annie M.G. Schmidt is de geestelijke moeder van Jip en Janneke. Haar verhaaltjes zijn tijdloos gebleken. Of zoals ze het zelf ooit verwoordde “De ouders van de jaren vijftig hebben ze aan hun kinderen voorgelezen en de kinderen van toen lezen ze nu weer voor aan hun kinderen”. Wie is er niet mee opgegroeid?

Een CD waar ieder, groot of klein altijd weer blij van wordt.