Jenny Glanfield Italiaans verleden

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 50x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Jenny Glanfield Italiaans verleden
Paperback
Omdat haar moeder bij haar geboorte is overleden, werd Cara door haar vader ondergebracht bij haar oom en tante, Stephen en Biddie. Op weg naar Italië komt ook haar vader om het leven en heeft Cara haar ouders dus nooit gekend. Stephen en Biddie nemen haar liefdevol op en zorgen ervoor dat ze onbezorgd opgroeit tot een zelfstandige jonge vrouw.
Als Cara op een avond tv-kijkt ziet ze een interview met een prinses van Russische afkomst - Hélène Suiska - die beweert dat ze in de tijd dat Cara geboren werd, getrouwd was met de schrijver Connor Moran, haar vader. Cara wil in contact komen met deze vrouw, maar dan blijkt dat ze reeds voor het uitzenden van het interview overleden is.
Via de interviewer, Oliver Lyon, ontmoet ze Tobin Touchstone, een familielid van de laatste echtgenoot van de prinses. Cara vindt geleidelijk aan steeds meer stukjes van de 'legpuzzel' van haar vaders verleden en het verleden van die bijzondere vrouw, waarvan steeds duidelijker wordt dat ze haar moeder wel moet zijn.
Haar speurtocht voert haar via Londen en Parijs naar Italië waar Hélène Suiska en haar vader tijdens de Tweede Wereldoorlog gewoond hebben. In een villa in de bergen met een uitzicht over het Meer van Lugano geeft het verleden haar geheimen prijs en leert Cara de waarheid kennen over haar familie en zichzelf.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.