MarktPlaza

Jeep Grand Cherokee - 5.2i V8 Limited

648x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 2.495 kg
Afmetingen (LxBxH): 449 x 180 x 165 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 9,8 s
Topsnelheid: 180 km/u
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 270 - 303 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Metallic lak
Origineel Nederlands geleverde Jeep Grand Cherokee 5.2i V8 Limited. 20 jaar in de zelfde familie geweest en keurig onderhouden. Buiten de technisch goede staat is de auto van binnen en buiten ook erg netjes! de onderhoudshistorie is aanwezig + Nationale Autopas. APK 06-2020!
Alle technologie in de Jeep Grand Cherokee is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving wordt verzorgd door een achtcilinder motor en een automatische transmissie.
Allicht is er in deze auto ook airconditioning.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Zoals u mag verwachten van deze Jeep Grand Cherokee is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!