MarktPlaza

Jeanneau Sun Odyssey 349

160x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ook leverbaar met een zwenkkiel 1,25-2,50 meter
Bij ons in de showroom te Stavoren:
De Sun Odyssey 349 fascineert vanaf de eerste blik! De pure lijnen, het ruime interieur en de uitnodigende kuip. Net als voorgaande Sun Odyssey modellen, is de 349 de perfecte combinatie van uitstekende zeilprestaties, comfort en veiligheid. Zowel in de cockpit als aan het stuurwiel, voor anker of op volle zee, u zult te allen tijde genieten van dit zeewaardige, stabiele en makkelijk hanteerbare zeiljacht.
Ontsnap aan de dagelijkse beslommeringen en proef de vrijheid van zeilen met het hele gezin. De Sun Odyssey 349 is zowel goed doordacht als uitnodigend met twee of drie hutten, een ruime salon, een zeer functionele kombuis, kwalitatief hoogwaardig houtwerk en een zeer helder en goed verlicht interieur.
Te verkrijgen met diverse kielvarianten, waaronder de swingkiel met een variabele diepgang van 1,26m - 2,57m voor prakties alle vaargebieden.
Het jacht ligt in onze showroom, kom langs of maak een afspraak voor bezichtiging, wij informeren u graag over dit uitstekende zeiljacht.
Wij hebben voor u een Jeanneau SO 349 op voorraad, compleet uitgerust met mooie specificaties, een 2 cabine uitvoering met korte kiel, wij kunnen u dit jacht aanbieden met een interessante korting.
U kan direct varen in het nieuwe seizoen!
Extra gegevens:
Merk: Jeanneau
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 10.34 meter
Breedte: 3.44 meter
Diepgang: 1.98 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Aantal slaapplaatsen: 6
Doorvaarthoogte: 15.42