MarktPlaza

Jaguar X-type - 2.5 V6 Executive /AWD/*84328KM*/YOUNGTIMER/CLIMATE en CRUISE CONTROL/TREKHAAK/TELEF

609x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Vierwielaandrijving
GVW: 1.610 kg
Topsnelheid: 220 km/u
Interieurkleur: Beige
CO2 uitstoot: 244 g/km
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- autotelefoon voorbereiding
- Autotelefoonvoorbereiding
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Hoofdsteunen voor
- Licht- en regensensor
- Licht- en zichtpakket; automatisch dimmende binnenspiegel leeslampjes achterin en bestuurder verlichting beenruimte regensensor lichtsensor vertraagde uitschakeling dimverlichting
- Metallic lak
- Mistlampen voor
- nationale autopas
- Parkeersensor voor en achter
- Side airbag(s)
- Stuurwiel multifunctioneel
- Toerenteller
- Verstelbare (in hoogte) bestuurders stoel
- Verstelbare stuurkolom
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Jaguar X-type. De aandrijving van deze Jaguar komt voor rekening van een zescilinder motor en een automatische transmissie. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Ook is de auto voorzien van: getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch verstelbare buitenspiegels en armsteun voorin.
In deze X-type vindt u schakelaars op het stuur om het audio-installatiesysteem te bedienen. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. En deze auto heeft ook boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Jaguar X-type is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Om U NOG BETER VAN DIENST TE ZIJN KAN U OOK NA 17.30 TOT 21.00 UUR NA TELEF. AFSPRAAK ONZE SHOWROOM BEZOEKEN.**WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ AUTOTRUST.Al onze autos zijn v.v. onderhoudsboekjes en of NAP/CARPAS-keuringsbewijs. GETOONDE INTERNETPRIJS is de totale netto MEENEEMPRIJS. Wij raden u echter aan gebruik te maken van een van onze uitbreiding pakketten. 1 : kleine beurt-recon.interieur-nieuwe APK €350,--
2 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust garantie STD. + €650,-- 3 :in kombi met pakket 1 + 6 mnd autotrust gar. extra + €850,--INRUIL IS ALTIJD MOGELIJK echter GEEN telf.prijsopgave om teleurstelling voor beide achteraf te voorkomen.