MarktPlaza

Jaguar S-type - 3.0 V6 Executive

559x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 225/55 R16
GVW: 2.190 kg
Afmetingen (LxBxH): 486 x 182 x 144 cm
Wielbasis: 291 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 226 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 11,8 l/100km (1 op 8,5)
Brandstofverbruik in de stad: 16,6 l/100km (1 op 6,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 9,1 l/100km (1 op 11,0)
CO2 uitstoot: 284 g/km
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 226 - 254 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare stoel(en) met geheugen
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- parkeersensor achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Velours bekleding
- Verwarmde voorruit
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Bij het ontwerpen van de Jaguar S-type stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze Jaguar komt voor rekening van een zescilinder motor en een automatische transmissie. De hoogwaardige, lederen bekleding benadrukt de kwaliteit van deze auto. Zit u goed? De stoelen zijn eenvoudig instelbaar dankzij de elektrische bediening met geheugen. Verder is de Jaguar uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.
Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Ook is de Jaguar uitgerust met: lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop.
Indien u interesse heeft in deze Jaguar, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!